Termeni si Conditii

SC CRETOROM SRL

cretorom.ro va proteja confidentialitatea datelor personale ale clientilor.
Differentcut.ro isi rezerva dreptul de a limita accesul unor persoane sau IP-uri la site si serviciile oferite.


cretorom.ro nu raspunde in nici un fel de parerile si efectele parerilor exprimate pe site de catre utilizatorii acestuia.


Intreg continutul site-ului cretorom.ro este proprietatea a firmei SC CRETOROM SRL copierea sau reproducerea acestuia fara acordul SC CRETOROM SRL fiind interzise comform legii. Toate materialele publicate (incluzând, dar fără a se limita la, articole, informaţii, fotografii, date, clipuri audio/video – generic numite conţinut) sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare – privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992, republicată – privind desenele şi modelele industriale. Lipsa menţiunii privind unele texte legale ori dispoziţii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.


Site-ul şi Conţinutul sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din România, precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Dumneavoastră nu puteţi copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, în parte ori întreg site şi/sau Conţinutul. Exploatarea este liberă, sub condiţia non-comercialităţii şi respectării termenilor impuşi de către SC CRETOROM SRL.


Orice formă de copiere, stocare, modificare şi/sau transmitere a Conţinutului este expres interzisă, fără acordul prealabil şi scris al SC CRETOROM SRL.


SC CRETOROM SRL nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea întregului ori a unei părţi din Conţinut în orice mediu.


Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.


Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afişarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului site-ului www.cretorom.ro cu excepţia afişării pe ecranul unui computer personal şi imprimarea sau descărcarea, în scop personal şi necomercial, a anumitor documente sau informaţii explicit desemnate în acest scop, cu condiţia păstrării nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuală, alte drepturi de proprietate şi condiţiile de utilizare ale documentelor sau informaţiilor respective.


Preluarea de informaţii de către alte site-uri web poate fi facuta numai dupa incheierea unui acord scris cu SC CRETOROM SRL.


cretorom.ro nu este raspunzator de:

  • daunele produse in cazul urmarii link-urilor sau bannerelor afisate pe site, decizia de a urma aceste link-uri fiind a utilizatorului.;

 

  • eventualele daune produse de erori, virusi contactati de pe site sau acces neautorizat differentcut.ro face tot ce este posibil sa reduca sau elimine aceste amenintari, dar nu este imun la ele;

 

  • eventualele intreruperi ale furnizarii serviciilor, din cauze independente de vointa cretorom.ro;

 

  • pagubele produse in momentul sau datorita folosirii serviciilor cretorom.ro.